Каталог
Машинка для перманентного татуажу Goochie ZX 2010

Машинка для перманентного татуажу Goochie ZX 2010

Код товара:  872
2 694 ₴
Узнать о наличии
«Нова Пошта»
− від 2500 грн
 від 45 грн
− від 2500 грн
 безкоштовно
Самовивоз

З нашого магазина або офіса

Оплата
− 100% оплата
 карткою онлайн
− передплата
 ПриватБанк
− передплата
 Monobank
Описание

Класична машинка для перманентного макіяжу Goochie 2010 проста і надійна у використанні. Підходить для татуажу брів, повік і губ, а також для нанесення татуювань невеликих розмірів.

Незважаючи на низьку вартість, апарат Гуччі підходить як для початківців, так і для професійних майстрів. В апараті використовується проста і надійна система «голка-дюза». Використання в машинці класичних татуажних голок істотно спрощує і здешевлює підбір витратних матеріалів.

Технічні особливості

  • Простота використання. Апарат повністю зроблений із зносостійкого металу, має насадку з каучуку в області тримача. Машинка Гуччі забезпечує легку установку голки. За рахунок металевого тримача голка щільно і надійно тримається. Форма ковпачка-насадки для голки дозволяє йому швидко заповнюватися пігментом, при цьому фарба максимально вводиться під шкіру з мінімальними втратами (виключає розбризкування пігменту).
  • Тонка настройка. В області тримача розташована регулювання глибини проникнення голки, яка дозволяє легко змінити її довжину. Для регулювання не потрібно знімати ковпачок і на око налаштовувати довжину, досить простого повороту власника. Апарат Гуччі 2010 дозволяє провести якісну рівну лінію, що дуже важливо для підводки вій і волоскової техніки татуажу брів.
  • Універсальність. Плавне регулювання швидкостей зворотно-поступального руху голки в діапазоні 10000 – 23000 об./ хв дозволяє підібрати ідеальне значення для будь-якого типу процедур на всіх ділянках шкіри. Машинка Goochie 2010 оснащена потужним надійним мотором (7 В)
  • Зручність. Ергономічний корпус зроблений з анодованого алюмінію, він легкий і міцний, зручно лежить в руці і не ковзає. Відсутність вібрації і низький рівень шуму (менше 15 дБ) забезпечує комфортне проведення процедури.

Комплектація:

  • апарат для татуажу;
  • комплект голок і насадок;
  • гель для загоєння ран;
  • блок живлення 110-220 Вольт;
  • фірмова упаковка.

Гарантія: 12 місяців.

Характеристики
Виробник
  Goochie
Країна виробник
  КНР
Колір
  Срібло