Каталог
Машинка для перманентного татуажу Goochie ZX 2011

Машинка для перманентного татуажу Goochie ZX 2011

Код товара:  646
3 384 ₴
Узнать о наличии
«Нова Пошта»
− від 2500 грн
 від 45 грн
− від 2500 грн
 безкоштовно
Самовивоз

З нашого магазина або офіса

Оплата
− 100% оплата
 карткою онлайн
− передплата
 ПриватБанк
− передплата
 Monobank
Описание

Машинка для перманентного макіяжу Goochie 2011 швидко завоювала довіру майстрів татуажу по всій Європі завдяки своїй надійності і зручності в роботі. Вона призначена для перманентного макіяжу губ, брів, повік, мікропігментації, а також невеликих татуювань.

Технічні особливості

Голка. В апараті для татуажу Гуччі 2011 застосовуються класичні голки довжиною 45 мм і діаметром 0,35 мм.спеціальна заточка дозволяє домогтися точних витончених ліній. Конструкція машинки Гуччі дозволяє регулювати виліт голки від 0,5 до 2,5 мм, завдяки чому можна контролювати проникнення голки і працювати на різних ділянках шкіри. Важлива перевага машинки для татуажу Goochie – з нею можна використовувати акупунктурні голки.

Регулювання швидкості. За допомогою перемикача обертів можна встановити оптимальну швидкість для кожного типу процедур. Діапазон швидкості від 70 до 160 уд / сек. Апарат Гуччі 2011 має плавне перемикання до 27000 оборотів в хвилину. Обороти можна налаштовувати у всьому діапазоні швидкостей незалежно від обраного режиму.

Надійність. Всі рухомі частини машинки для перманентного макіяжу Goochie 2011 виконані зі зносостійкого металу. Корпус щільно закритий і не розбирається, що запобігає потраплянню фарби і пилу всередину апарату для татуажу, що забезпечує термін експлуатації в два рази більше ніж у звичайної тату машинки.

Зручність. Ергономічна форма і спеціальне покриття корпусу не дозволяють машинці ковзати в руці. Машинка майже безшумна, мінімізована вібрація і бічне биття.

Комплектація:

  • апарат для татуажу;
  • комплект голок і насадок;
  • гель для загоєння ран;
  • блок живлення 110-220 Вольт;
  • фірмова упаковка.

Гарантія: 12 місяців.

Характеристики
Виробник
  Goochie
Країна виробник
  КНР
Колір
  Срібло